DanDomain-350Samarbejde og fordele

e-mærket samarbejder med en bred vifte af virksomheder, der leverer alt fra individuelle shopløsninger til ekspertrådgivning inden for e-handel.

Der er ikke et økonomisk mellemværende vores partnere og os imellem. Til gengæld sørger vi for, at samarbejdet rammer bundlinjen på alle de e-mærkede webshops. Det gør vi bl.a. ved, i samarbejde med vores partnere, at tilbyde en lang række særtilbud og rabataftaler på relevante produkter og ydelser, der gavner din forretning.

Få værdifuld rådgivning

e-mærket samarbejder med en række rådgivende partnere, som hver især er førende eksperter inden for deres fagområde. Som e-mærket webshop får du adgang til eksklusive særrabatter og løbende tilbud på en lang række ydelser inden for e-handel fra disse partnere. e-mærkede webshops holdes løbende orienteret om tilbud fra vores partnere via e-mærkets nyhedsbrev.

Med mange års e-commerce erfaring tilbyder MakesYouLocal at oversætte, lokalisere og lancere lokale versioner af danske webshops i hele Europa. Shoppen lanceres med de betalingsmetoder, trustmarks og kundeserviceprocesser, der er nødvendige for at få succes.
Se website

Green.Click laver online markedsføring for ambitiøse virksomheder – og har blandt andet fokus på virksomheder med flere lokationer. De har en strategisk og datadrevet tilgang til AdWords, SEO og Facebook, som gør, at de skaber resultater, der kan måles på kundens bundlinje. Derudover laver de Marketing Roadmaps, som er planen over kundens forskellige marketingaktiviteter.
Se website

Wølund & Wraae er et full-service e-handelsbureau. Hos Wølund & Wraae fokuseres på etablering af afsætningseffektive e-handelsløsninger og der arbejdes for, at design til en hver tid skal skabe maksimal værdi for kunderne og de bedste købsoplevelser for deres besøgende.
Se website

IIH Nordic er en tværnordisk konsulentvirksomhed specialiseret i effektmåling og optimering af salg online samt resultatorienteret online markedsføring i Norden. Fra kontorer i København, Stockholm og Oslo tilbyder IIH Nordic sparring og rådgivning til danske og udenlandske virksomheder, som ønsker at etablere sig eller forbedre deres online aktiviteter i Norden.
Se website

Advertisers er et digitalt mediebureau, med speciale i at arbejde med Google AdWords. Vi bestræber os på at tilbyde markedets bedste specialister til markedets billigste priser. Vores unikke koncept og gennemsigtighed, går hånd i hånd med vores kunders ønsker, om en stærk digital samarbejdspartner. Vi tror på at vi er landets skarpeste, når det kommer til AdWords, hvilket vores kunderesultater også afspejler.
Se website

Ambition er skabt som en fusion af datakonsulentvirksomheden DM Partner, dialogbureauet Director og search marketingbureauet Webjuice. Med udgangspunkt i de tre virksomheders kompetencer tilbyder vi et helt unikt koncept indenfor databaseret forretningsudvikling og markedsføring. Baseret på intelligent dataindsigt hjælper vi vores kunder med at skabe leads, kunder og salg. Kort sagt omsætter Ambition data til god forretning.
Se website

Margin & Sons er som den eneste virksomhed i Norden specialiseret i at hjælpe e-handlere med at få eller forbedre overskuddet gennem en optimering af virksomhedens drift. Områder fra effektivt indkøb, ordre-håndtering, lager-styring, fragt, IT, til håndtering af returvarer kortlægges og forbedres med henblik på at øge profitten for hver eneste pakke i sender.
Se website

Obsidian Digital er et performance marketing bureau, som er specialister i data-drevet marketing. Vi arbejder med SEO, AdWords, Facebook annoncering og e-mail markedsføring for store og små virksomheder. Vores kontor er i København og Aarhus, hvorfor vi dækker hele landet.
Se website

TEXTA er et holistisk tekstbureau med base i hjertet af Aarhus. Vi kombinerer content marketing og SEO med henblik på at øge din organiske søgetrafik og konverteringsrate med indhold i øjenhøjde, som skaber grobund for tillid og handling.
Se website

Online marketingbureau, der hjælper dig hele vejen i mål

Åben, ærlig og gennemsigtig arbejdsproces. Vi hjælper dagligt mange mindre og mellemstore virksomheder. Kommunikationen er i et sprog, du forstår. Vi arbejder for og med dig i rejsen om at skabe online succes. Din vækst, vores succes. Vi har taget virksomheder fra startups til markedsledende, og vi sidder klar til at bidrage til din online marketing-strategi – alle kanaler samlet ét sted. Vi sidder i Webbler klar til at hjælpe dig!
Se website


Grafikr ApS er et webbureau med en datadrevet tilgang til optimering af webshops og hjemmesider. Grafikr skaber unikke brands og udvikler holdbare webshop-løsninger til ambitiøse virksomheder og er certificerede Shopify Experts, som nogle af de få bureauer i landet.
Se website

Somera er et datadrevet tekstbureau med fokus på at skabe værdi for vores kunder.
Vi ved, hvad der skal til, for at dit website kommer i top på internettets søgemaskiner. Vi er eksperter i content marketing, der styrker din troværdighed og øger købelysten hos dine kunder. Og vi ved, hvad en god tekst skal kunne for at konvertere et besøg til et salg.
Se website

Shoppingportaler viser e-mærket

e-mærket samarbejder med en lang række af de største danske shoppingportaler, og det kan blive en fordel for din webshop. Undersøgelser viser nemlig, at e-mærkede webshops får flere klik, når danskerne leder efter en vare på en shoppingportal. Her kan du se, hvilke shoppingportaler der lige nu viser kunderne, om en webshop er e-mærket eller ej.

Få den rigtige shopløsning

Vælger du en løsning fra en af de førende udbydere af shopløsninger på denne side, er du sikker på, at din webshop lever op til alle gældende lovgivningskrav. Samtidig vil du kunne få din webshop e-mærket endnu nemmere og hurtigere.

Dandomain logo
CO3 logo
Amaster logo
DynamicWeb logo
EasyFlow logo
MediaDirekt logo
MVS logo
NetKlar logo
NewAngle logo
ScanCommerce logo
Wannafind logo
Ultimize logo
SmartWeb logo
ScanNet logo
Lynge Olsen logo
Eagle Media logo
Konxion logo
Grafikr logo
WebAmp logo

Smartweb – Fysisk salg på den smarte måde!

Sælger du dine varer i butik, til messer, over telefon eller til salgsmøder? Så vil SmartWeb POS lette din arbejdsdag! SmartWeb POS er et simpelt og webbaseret kassesystem, der er 100% integreret med din SmartWeb webshop. Det er installeret i løbet af få minutter, og så er du klar til at sælge dine varer via din egen mobil, tablet eller computer!

Læs mere

Øvrige partnere

logo-ivaekst-500x250IVÆKST er en vækstportal for iværksættere samt mindre og mellemstore virksomheder. Deres mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at komme hurtigt og sikkert op ad vækstkurven.
IVÆKST er landets største udbyder af kurser rettet mod netop denne målgruppe og afholder mere end 200 kurser årligt. Portalen stiller praktisk rådgivning, viden og konkrete værktøjer til rådighed for deres medlemmer.
Se website

logo-ns-politi-500x250 Nordsjællands Politi er en del af det danske politi og dækker over Gentofte, Lyngby Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Allerød, Frederikssund, Egedal og Furesø kommune.
Politikredsen samarbejder i 2014 med Rigspolitiets Cybercrime center om et pilotprojekt, der skal afdække, hvilke kompetencer de enkelte kredse bør have, for at opklare flere sager om it-kriminalitet.
Se website

logo-viabill-500x250ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.
Med ViaBill kan man som webshopejer tilbyde rente- og gebyrfri delbetaling. ViaBill er et alternativ til betalingskort eller som et godt supplement.
Se website

logo-forbrugsforeningen-500x250 Forbrugsforeningen er Danmarks ældste indkøbsforening og er faktisk også Danmarks næststørste betalingskort. Som forbruger optjener man bonuspoint, hver gang man anvender sit kort fra Forbrugsforeningen, i én af de mange forretninger som Forbrugsforeningen samarbejder med.
Se website

paylikeOpret en konto og tag imod betalinger med Visa og MasterCard i dag. Paylike er en moderne betalingsplatform som gør livet lettere for udviklere, der ønsker fuld kontrol over deres betalinger med åbne API’er.
Se website

samarbejdspartner-clearhaus-500x250Som Principle Member af Visa og MasterCard leverer Clearhaus indløsninger til mere end 4.500 online shops i Europa. Med egen infrastruktur og teknologi er online betalinger blevet hurtigere og mere sikkert.
Se website

Vision for Yourpay er at gøre det muligt for webshops at være mere uafhængige og frie for bindinger og høje omkostninger ved valg af en betalingsløsning. Vores målsætning er at tilbyde den mest enkle og integrerbare betalingsløsning, som giver en lavere totalomkostning for vores kunder. Vores grundprincip er, at dine omkostninger følger din indtægt. Vi hylder princippet
— Pay as you go
Se website

InterMail tilbyder en bred portefølje af services inden for Direct Marketing i InterMail. Det giver deres kunder mulighed for at vælge dem som leverandør på ét eller flere produkter,  fra speciallavede konvolutter, over kundeloyalitetsløsninger, produktion af kampagnemateriale, pakning og distribution – fra idé til det færdige produkt, der lander i kundens postkasse. Både den digitale og den fysiske.
Se website

samarbejdspartner-mypresswire-500x250Deres mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme. De arbejder ud fra strategien om, at når man opfylder journalisternes behov for relevant og troværdig information, opfylder man også kommunikatørernes behov.
Se website

Værdiskabende arrangementer hos stifterkredsen

e-mærkets stifterkreds består af nogle af de mest toneangivende brancheorganisationer i Danmark. Det giver os og de e-mærkede webshops nogle helt unikke muligheder for samarbejder på kryds og tværs. Bl.a. omkring spændende og værdiskabende arrangementer, man som e-mærket webshop har eksklusiv adgang til.

Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website