DanDomain-350Samarbejde og fordele

e-mærket samarbejder med en bred vifte af virksomheder, der leverer alt fra individuelle shopløsninger til ekspertrådgivning inden for e-handel.

Der er ikke et økonomisk mellemværende vores partnere og os imellem. Til gengæld sørger vi for, at samarbejdet rammer bundlinjen på alle de e-mærkede webshops. Det gør vi bl.a. ved, i samarbejde med vores partnere, at tilbyde en lang række særtilbud og rabataftaler på relevante produkter og ydelser, der gavner din forretning.

Få værdifuld rådgivning

e-mærket samarbejder med en række rådgivende partnere, som hver især er førende eksperter inden for deres fagområde. Som e-mærket webshop får du adgang til eksklusive særrabatter og løbende tilbud på en lang række ydelser inden for e-handel fra disse partnere. e-mærkede webshops holdes løbende orienteret om tilbud fra vores partnere via e-mærkets nyhedsbrev.

MakesYouLocal

Med mange års e-commerce erfaring tilbyder MakesYouLocal at oversætte, lokalisere og lancere lokale versioner af danske webshops i hele Europa. Shoppen lanceres med de betalingsmetoder, trustmarks og kundeserviceprocesser, der er nødvendige for at få succes.
Se website

Green Click

Via analyse, trafikgenerering og arbejdet med at skabe den korteste vej til kunderne arbejder Green Click Media for at skabe resultater, der kan måles på bundlinjen. Green Click Media er særlig specialiserede i AdWords, SEO og hjemmesideløsninger, der skaber mere salg.
Se website

Wølund & Wraae

Wølund & Wraae er et full-service e-handelsbureau. Hos Wølund & Wraae fokuseres på etablering af afsætningseffektive e-handelsløsninger og der arbejdes for, at design til en hver tid skal skabe maksimal værdi for kunderne og de bedste købsoplevelser for deres besøgende.
Se website

IIH Nordic

IIH Nordic er en tværnordisk konsulentvirksomhed specialiseret i effektmåling og optimering af salg online samt resultatorienteret online markedsføring i Norden. Fra kontorer i København, Stockholm og Oslo tilbyder IIH Nordic sparring og rådgivning til danske og udenlandske virksomheder, som ønsker at etablere sig eller forbedre deres online aktiviteter i Norden.
Se website

Margin & Sons

Margin & Sons er som den eneste virksomhed i Norden specialiseret i at hjælpe e-handlere med at få eller forbedre overskuddet gennem en optimering af virksomhedens drift. Områder fra effektivt indkøb, ordre-håndtering, lager-styring, fragt, IT, til håndtering af returvarer kortlægges og forbedres med henblik på at øge profitten for hver eneste pakke i sender.
Se website

Serop.dk

Vi hjælper virksomheder over hele Danmark indenfor: HR & Personalejura, Økonomi, Rekruttering, Vikar & Konsulenter og Outplacement. Den traditionelle måde at bruge administrative funktioner i virksomhederne udfordres. Nytænkning af funktionerne, så de tilpasses den enkelte virksomhed. Vores model sikrer vækst og økonomisk stabilitet uden forringelse af kvalitet og professionalisme.
Se website

Shoppingportaler viser e-mærket

e-mærket samarbejder med en lang række af de største danske shoppingportaler, og det kan blive en fordel for din webshop. Undersøgelser viser nemlig, at e-mærkede webshops får flere klik, når danskerne leder efter en vare på en shoppingportal. Her kan du se, hvilke shoppingportaler der lige nu viser kunderne, om en webshop er e-mærket eller ej.

Få den rigtige shopløsning

Vælger du en løsning fra en af de førende udbydere af shopløsninger på denne side, er du sikker på, at din webshop lever op til alle gældende lovgivningskrav. Samtidig vil du kunne få din webshop e-mærket endnu nemmere og hurtigere.

Dandomain logo
CO3 logo
Amaster logo
DynamicWeb logo
EasyFlow logo
MediaDirekt logo
MVS logo
NetKlar logo
NewAngle logo
ScanCommerce logo
Wannafind logo
Ultimize logo
SmartWeb logo
ScanNet logo
Lynge Olsen logo
Eyeforce logo

Smartweb – Fysisk salg på den smarte måde!

Sælger du dine varer i butik, til messer, over telefon eller til salgsmøder? Så vil SmartWeb POS lette din arbejdsdag! SmartWeb POS er et simpelt og webbaseret kassesystem, der er 100% integreret med din SmartWeb webshop. Det er installeret i løbet af få minutter, og så er du klar til at sælge dine varer via din egen mobil, tablet eller computer!

Læs mere

Øvrige partnere

logo-ivaekst-500x250IVÆKST er en vækstportal for iværksættere samt mindre og mellemstore virksomheder. Deres mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at komme hurtigt og sikkert op ad vækstkurven.
IVÆKST er landets største udbyder af kurser rettet mod netop denne målgruppe og afholder mere end 200 kurser årligt. Portalen stiller praktisk rådgivning, viden og konkrete værktøjer til rådighed for deres medlemmer.
Se website

logo-ns-politi-500x250 Nordsjællands Politi er en del af det danske politi og dækker over Gentofte, Lyngby Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg, Helsingør, Hillerød, Gribskov, Halsnæs, Allerød, Frederikssund, Egedal og Furesø kommune.
Politikredsen samarbejder i 2014 med Rigspolitiets Cybercrime center om et pilotprojekt, der skal afdække, hvilke kompetencer de enkelte kredse bør have, for at opklare flere sager om it-kriminalitet.
Se website

logo-viabill-500x250ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.
Med ViaBill kan man som webshopejer tilbyde rente- og gebyrfri delbetaling. ViaBill er et alternativ til betalingskort eller som et godt supplement.
Se website

logo-forbrugsforeningen-500x250 Forbrugsforeningen er Danmarks ældste indkøbsforening og er faktisk også Danmarks næststørste betalingskort. Som forbruger optjener man bonuspoint, hver gang man anvender sit kort fra Forbrugsforeningen, i én af de mange forretninger som Forbrugsforeningen samarbejder med.
Se website

paylikeOpret en konto og tag imod betalinger med Visa og MasterCard i dag. Paylike er en moderne betalingsplatform som gør livet lettere for udviklere, der ønsker fuld kontrol over deres betalinger med åbne API’er.
Se website

samarbejdspartner-clearhaus-500x250Som Principle Member af Visa og MasterCard leverer Clearhaus indløsninger til mere end 4.500 online shops i Europa. Med egen infrastruktur og teknologi er online betalinger blevet hurtigere og mere sikkert.
Se website

Vision for Yourpay er at gøre det muligt for webshops at være mere uafhængige og frie for bindinger og høje omkostninger ved valg af en betalingsløsning. Vores målsætning er at tilbyde den mest enkle og integrerbare betalingsløsning, som giver en lavere totalomkostning for vores kunder. Vores grundprincip er, at dine omkostninger følger din indtægt. Vi hylder princippet
— Pay as you go
Se website

InterMail tilbyder en bred portefølje af services inden for Direct Marketing i InterMail. Det giver deres kunder mulighed for at vælge dem som leverandør på ét eller flere produkter,  fra speciallavede konvolutter, over kundeloyalitetsløsninger, produktion af kampagnemateriale, pakning og distribution – fra idé til det færdige produkt, der lander i kundens postkasse. Både den digitale og den fysiske.
Se website

samarbejdspartner-mypresswire-500x250Deres mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme. De arbejder ud fra strategien om, at når man opfylder journalisternes behov for relevant og troværdig information, opfylder man også kommunikatørernes behov.
Se website

Værdiskabende arrangementer hos stifterkredsen

e-mærkets stifterkreds består af nogle af de mest toneangivende brancheorganisationer i Danmark. Det giver os og de e-mærkede webshops nogle helt unikke muligheder for samarbejder på kryds og tværs. Bl.a. omkring spændende og værdiskabende arrangementer, man som e-mærket webshop har eksklusiv adgang til.

Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website
Besøg website