Om at arbejde hos e-mærket

Vi har et stærkt brand, og ser en stor forpligtelse i at gå forrest og gøre tingene på en ordentlig måde. Det kræver en god arbejdsplads med motiverede medarbejdere, og vi gør derfor meget for, at den enkelte medarbejder føler sig hjemme hos os.

Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold og en afslappet og uformel omgangstone.

Persondatapolitik for jobansøgere

Din ansøgning med bilag opbevares i 6 måneder, med mindre du i ansøgningen har givet dit samtykke til, at vi kan opbevare din ansøgning i 2 år. Det gør vi for at kunne tage kontakt, hvis en ny stilling bliver ledig.

Du kan til enhver tid bede os om at slette din ansøgning, ved at sende en mail til info@emaerket.dk med tydelig henvisning til din tidligere ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra kandidater, der har interesse i at blive en del af e-mærket.

Send din ansøgning til info@emaerket.dk

Ledige stillinger

KREATIV OG ALSIDIG DIGITAL DESIGNER

Vil du være med til at gøre dansk e-handel til en endnu mere tryg oplevelse for alle?

Skal du være med i kampen mod de mange tusinde fupbutikker, der hvert år snyder danskerne?

Og har du en solid digital værktøjskasse, som du stilsikkert og kreativt kan sætte i spil?

STILLINGEN

Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, er du allerede godt på vej til at blive en del af vores fantastiske team. Du vil i givet fald få det daglige ansvar for e-mærkets visuelle identitet. Dermed skal du bl.a. sikre et værdiskabende og ensartet designudtryk på tværs af diverse platforme mv.. Som en integreret del af designarbejdet, har du også ansvaret for UI/UX-optimering, så der opnås det rette samspil mellem æstetik, arkitektur og usability.

Du vil have berøring med store dele af organisationen og kommer naturligvis til, at spille en central rolle i arbejdet med opgradering af vores digitale platforme samt løbende tilpasning og forbedring af alt fra hjemmesider til mailskabeloner. Der vil eventuelt være mulighed for, at du desuden bliver produktejer for vores widgets, certifikater mv., hvilket vi løbende arbejder på at udvikle og forbedre ud fra både medlemmernes og forbrugernes behov.

PERSONLIG PROFIL

Du er først og fremmest en kreativ ildsjæl og fyldt med idéer, der skal prøves af. Du arbejder dog altid ud fra en struktureret og analytisk tilgang, hvilket også er baggrunden for at du bl.a. bruger data som et vigtigt element, når du skal træffe beslutninger.

Du har et konstant fokus på detaljen og sætter en ære i dit faglige håndværk. Du stiller derfor også høje krav til kvaliteten af dit eget og andres arbejde.

Du motiveres af at have mange forskelligartede opgaver og trives med at arbejde selvstændigt under frie rammer. Samtidigt elsker du input fra andre, så I kan gøre hinandens idéer bedre, når du f.eks. indgår i samarbejde på tværs af projektteams.

KVALIFIKATIONER OG FORVENTNINGER

Vi forventer du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som du, sammen med din erfaring, kan bruge til at sætte rammer og retning for en visuel identitet, der tager afsæt i vores generelle brandplatform.

Du ved naturligvis, at der ligger mere bag et godt design end blot det æstetiske udtryk. Derfor finder du det bl.a. også naturligt med test og brugerinddragelse, hvilket du har praktisk erfaring med.

For at få alle idéer ført ud i livet, er du ekspert i Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, evt. InDesign) og andre relevante værktøjer. Kan du desuden arbejde med f.eks. HTML, CSS og JavaScript vil det være en klar fordel, men ikke et krav. I tillæg har du en god ballast ift. projektarbejde og kan derfor bidrage i arbejdet med at skabe en stærk projektkultur.

VI TILBYDER

Et udfordrende job i en lille, flad og helt unik organisation, hvor begreber som ordentlighed og forretningsetik betyder meget. Der er højt til loftet - og et stærkt sammenhold, hvor vi også altid er friske på et spil bordtennis. Desuden vil du blive tilbudt:

  • Personaleforening og mange firmaarrangementer
  • God sundhedsforsikring og 6 ugers ferie
  • En familievenlig arbejdsplads med stor fleksibilitet
  • Kantineordning og 37 timers arbejdsuge inkl. frokost

e-mærket er en mærkningsordning for sikker nethandel med ca. 2.500 medlemmer. Vi kæmper hver dag for at bringe køber og sælger tættere sammen og forbedre den danske e-handel – for både forbrugere og webshops. Læs mere: www.emaerket.dk

ANSÆTTELSE | Ansættelsesstart snarest

ANSØGNING | Sendes senest 24/11 sammen med relevante papirer til mbm@emaerket.dk (Mrk.: Digital Designer)

Kontakt for yderligere info:

Martin Madsen | Digitalchef

+45 42636465

mbm@emaerket.dk

Erhvervs og retentionkonsulent

KAN DU TILTRÆKKE OG FASTHOLDE MEDLEMMER?

i en go’ sags tjeneste…

Og vil du hellere tale med folk, frem for at sende lange tilbudsmails (og ansøgninger…)?

– så spring den skriftlige ansøgning over – og gi’ os i stedet et kald, så vi kan få en snak om

hvordan du kan være med til, at gøre dansk e-handel til en endnu mere tryg oplevelse for alle!

STILLINGEN

Dit arbejde vil være delt over to områder, der hhv. handler om at tiltrække nye medlemmer og fastholdelse de eksisterende. Salget og det øvrige arbejde foregår telefonisk, men vil selvfølgelig stadig omfatte skriftlig kommunikation. Vi lægger stor vægt på ordentlighed og kvalitet og ser derfor hellere færre, men mere kvalitative, samtaler, frem for en meningsløs jagt på hundredvis af daglige samtaler.

Selvom vi er meget stolte af det vi laver, sker det desværre at et medlem ønsker at forlade os. Én af dine arbejdsopgaver vil være at få disse medlemmer overbevist om værdien ved at blive hos os. Det har vi god succes med i dag og vi forventer, at du kan fortsætte succesen. Som ansvarlig for retentionindsatsen vil du desuden sidde med i vores generelle fastholdelsesgruppe, der står for at afdække og implementere nye tiltag, der skal sikre en endnu højere fastholdelsesgrad af vores medlemmer

PERSONLIG PROFIL

Du er først og fremmest i stand til at formidle et budskab med overbevisning, troværdighed og passion. Din faglige stolthed gør dig videbegærlig og reflekteret ift. din personlige udvikling.

Du vil være et af vores ansigter udadtil og derfor skal dem du taler med, have et professionelt indtryk af dig og e-mærket fra den første kontakt. Du er derfor velformuleret i både skrift og tale, IT-vant på brugerniveau og ser telefonen som en central og naturlig del af dit arbejde.

Som person er du servicemindet og smilende, hvilket betyder at du er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. I teamet bidrager du med energi og optimisme, tager initiativ og ansvar i forhold til dit arbejde og dine kolleger. Du trives derudover med, at sjov og spas går hånd i hånd med en travl hverdag.

KVALIFIKATIONER OG FORVENTNINGER

Du har relevant erfaring og ved derfor, hvordan man arbejder med værdibaseret salg, rådgivning og retention over telefonen. Vi forventer desuden, at du kan nikke genkendende til ord som f.eks. SEM, SEO, konverteringsrate, A/B splittest og andre almindelige termer inden for e-handel.

For at forstå medlemmernes forretning bedst muligt vil det være en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til e-handel fra en virksomhedsvinkel. Du har meget gerne en vis modenhed, der derudover gør det naturligt for dig hurtigt at sætte dig ind i medlemmers individuelle situation og behov.

VI TILBYDER

Et udfordrende job i en lille, flad og helt unik organisation, hvor begreber som ordentlighed og forretningsetik betyder meget. Der er højt til loftet - og et stærkt sammenhold, hvor vi også altid er friske på et spil bordtennis. Desuden vil du blive tilbudt:

  • Personaleforening og mange firmaarrangementer
  • God sundhedsforsikring og 6 ugers ferie
  • En familievenlig arbejdsplads med stor fleksibilitet
  • Kantineordning (med tilskud) og betalt frokostpause

e-mærket er en mærkningsordning for sikker nethandel med ca. 2.500 medlemmer. Vi kæmper for hver dag at bringe køber og sælger tættere sammen og forbedre den danske e-handel – for både forbrugere og webshops. Læs mere: www.emaerket.dk

ARBEJDSTID | 37 timer/uge inkl. frokostpause

ANSÆTTELSE | Ansættelsesstart snarest og vi indkalder derfor løbende til samtaler

ANSØGNING | Ring på tlf. 26 14 61 24, eller send din skriftlige ansøgning (Mrk.: Erhvervs- & Retentionkonsulent)

Se jobopslag som PDF: Erhvervs og retentionkonsulent.pdf

Kontakt for yderligere info:

Jesper Arp-Hansen | Adm. direktør

+45 26 14 61 24

jah@emaerket.dk

e-mærket søger jurist

e-mærket søger jurist

barselsvikariat 12 måneder evt med mulighed for forlængelse

Vil du være med til at gøre dansk e-handel til en endnu mere tryg oplevelse for alle?

Er du en dygtig jurist med et godt kundeservicegen, og ligger dine juridiske kompetencer og interesser inden for e-handel, er det dig vi søger. Her vil du skulle indgå i e-mærkets team af jurister, som er en bærende kraft i serviceringen af vores medlemmer og vejledning af forbrugere.

STILLINGEN

Du vil dagligt være i dialog med vores medlemmer– f.eks. i forbindelse med løbende juridiske servicetjek eller certificering af deres webshop. Derudover vil du på en klar og forståelig måde skulle yde telefonisk eller skriftlig juridisk vejledning inden for e-handel, til vores medlemmer og til forbrugere som har handlet på en e-mærket webshop.

Du vil også skulle behandle konkrete forbrugersager som hører under vores køberbeskyttelse, og hjælpe forbrugeren og den erhvervsdrivende med at finde frem til den gode løsning.

PERSONLIG PROFIL

Som person er du servicemindet og smilende – også i telefonen, og du er i stand til at se muligheder og løsninger i stedet for begrænsninger. Du tager initiativ og ansvar - det både i forhold til dit arbejde og dine kolleger - og du trives med, at sjov og spas går hånd i hånd med en travl hverdag.

Om du foretager dine indkøb med mus og tastatur er ikke lige så vigtigt for os, som at du har hjertet det rette sted. Vi tager det dog som en selvfølge, at du har interesse for e-handel og har lyst til at arbejde for vores fælles sag – at bringe køber og sælger tættere sammen gennem tryg og tillidsfuld e-handel.

Vi vægter åbenhed og ærlighed højt og føler en stor forpligtelse til at gå forrest og gøre tingene på en ordentlig måde. Det forventer vi selvsagt også, at du gør.

KVALIFIKATIONER OG FORVENTNINGER

Du er uddannet cand.jur./cand.merc.jur, og er interesseret i og har kendskab til de juridiske regler, som regulerer e-handelsområdet; navnlig aftaleret, køberet, forbrugeraftaleret, e-handelsret. Du er god til at spotte en problemstilling og få den håndteret og løst effektivt og hurtigt og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Har du derudover erfaring med eller interesse for GDPR, vil det være en fordel.

Hos e-mærket sætter vi en ære i at sige tingene, som de er og forventer derfor også, at du forstår at kommunikere din juridiske viden på en let tilgængelig måde i alle former for situationer.

VI TILBYDER

Et udfordrende job i en lille og unik organisation med et stærkt sammenhold og en flad struktur.

Vi har frokostordning og betalt frokostpause, hvor vi spiser sammen. Vi fejrer vores succeser og har plads til sjov og ballade i hverdagen. Vi deltager bl.a. i DHL-stafetten og har en veldrevet personaleforening, hvor vi senest har holdt spilaftner og tilberedt vores egen mad i et Michelin-køkken med hjælp fra kokkene. Vi er ikke lønførende, til gengæld har vi en god sundhedsforsikring og er i det hele taget en (familie-)venlig arbejdsplads med stor fleksibilitet og 6. ferieuge.

ARBEJDSTID | 37 timer/uge inkl. frokostpause

ANSØGNINGSFRIST | D. 17. februar 2020

ANSØGNING | Sendes til cep@emaerket.dk, skriv i emnefeltet: Jurist

Samtaler forventes gennemført i uge 9 og 10 og ansættelsesstart bliver efter aftale.

Kontakt for yderligere info:

Camilla Engel Post | Chefjurist

+45 20 63 72 70

cep@emaerket.dk

Vian Khazer | Teamleder

+45 25 94 29 41

vhk@emaerket.dk

e-mærket sætter den enkelte medarbejder i fokus. Arbejdsopgaverne løses i gensidig tillid mellem medarbejdere og ledelse.

Sara H. Thomsen

En arbejdsdag er fyldt med spændende udfordringer. Du har reel medindflydelse inden for dit arbejdsområde - og der er udviklingsmuligheder.

Lene Mørk Guldborg

En arbejdsplads hvor alle træder til og brænder for at skabe gode resultater sammen.

Finn Kristensen