Om at arbejde hos e-mærket

Vi har et stærkt brand, og ser en stor forpligtelse i at gå forrest og gøre tingene på en ordentlig måde. Det kræver en god arbejdsplads med motiverede medarbejdere, og vi gør derfor meget for, at den enkelte medarbejder føler sig hjemme hos os.

Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold og en afslappet og uformel omgangstone.

Persondatapolitik for jobansøgere

Din ansøgning med bilag opbevares i 6 måneder, med mindre du i ansøgningen har givet dit samtykke til, at vi kan opbevare din ansøgning i 2 år. Det gør vi for at kunne tage kontakt, hvis en ny stilling bliver ledig.

Du kan til enhver tid bede os om at slette din ansøgning, ved at sende en mail til info@emaerket.dk med tydelig henvisning til din tidligere ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra kandidater, der har interesse i at blive en del af e-mærket.

Send din ansøgning til info@emaerket.dk

Ledige stillinger

INBOUND MARKETINGANSVARLIG TIL E-MÆRKET

STILLINGEN

Du vil have det taktiske og operationelle ansvar for diverse marketing-relaterede indsatser. Du vil også få stor indflydelse på udformning af den overordnede strategi, som du efterfølgende skal føre ud i livet. Indledningsvis står vi overfor et større projekt, hvor vi skal have en ny løsning ud til hele Danmark, hvor vi skal hjælpe forbrugerne med at navigere uden om netsvindel.

I det daglige vil du sidde alene med marketing opgaverne, hvor dine primære ansvarsområder vil være:

  • Content til digitale platforme, landing pages mv.
  • Analytics og splittests (samt initiere forbedringer)
  • SoMe, blogging mv.
  • E-mail og marketing automation flows
  • SEO-optimering
  • Planlægning og eksekvering af SEM og PPC-kampagner

Organisatorisk vil du referere til e-mærkets Salgs- og Digitalchef og indgå i et digitalteam, som desuden består af 6 dygtige og passionerede kollegaer.

Kvalifikationer og forventninger

Du har erfaring med e-handel og kender branchen indefra. Du forstår derfor hvad der ligger i, at drive en webshop og hvilke udfordringer, bekymringer og prioriteringer der er ’i den virkelige verden’. Du har eksempelvis stået for content marketing, SEO, SEM mv. hos en webshop - og er nu klar til nye udfordringer i en dynamisk virksomhed, hvor der er masser af idéer og dygtige folk, som du kan sparre med.

Du skal være lidt af en multikunstner - og kunne lide at have en bred rolle, hvor du skal beherske mange discipliner. Det er derfor afgørende, at du har en god forretningsforståelse, som også gør dig knivskarp ift. at analysere, forstå og anvende data.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og nogle års erfaring fra en stilling, hvor du har stået for planlægning og eksekvering af diverse indsatser

Personlig profil

Først og fremmest ser du det som en spændende udfordring, at skulle opbygge en ny marketing funktion fra bunden – og har evt. erfaring med det fra tidligere. Du har en analytisk og struktureret tilgang, hvor du har fokus på detaljen og sætter en ære i dit håndværk. Du er kreativ og fyldt med idéer, der skal prøves af. Du ser dog planlægning som en naturlig forudsætning for at kunne lykkes og begejstres af de resultater du kan skabe. Det er derfor også vigtigt for dig, at eksekvere på de projekter og opgaver du har ansvar for

Du trives med at arbejde selvstændigt under frie rammer. Samtidigt elsker du input fra andre, så I kan gøre hinandens idéer bedre, når du eksempelvis indgår i samarbejde på tværs af projektteams.

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en lille, flad og helt unik organisation, hvor begreber som ordentlighed og forretningsetik betyder meget. Der er højt til loftet - og et stærkt sammenhold, hvor vi også altid er friske på et spil bordtennis. Desuden vil du blive tilbudt:

  • Personaleforening og mange firmaarrangementer
  • God sundhedsforsikring
  • En familievenlig arbejdsplads med stor fleksibilitet
  • 6 ferieuger

e-mærket er en mærkningsordning for sikker nethandel. Vi kæmper for hver dag at bringe køber og sælger tættere sammen og forbedre den danske e-handel – for både forbrugere og webshops. Læs mere: www.emaerket.dk

ARBEJDSTID | 37 timer/uge inkl. frokostpause

ANSÆTTELSESSTART | Hurtigst muligt, så der indkaldes løbende til samtaler

ANSØGNING | Sendes sammen med evt. andre relevante papirer til mbm@emaerket.dk (Mrk.: Marketing)

Kontakt for yderligere info:

Martin Madsen | Salgs- og Digitalchef

+45 42 63 64 65

mbm@emaerket.dke-mærket sætter den enkelte medarbejder i fokus. Arbejdsopgaverne løses i gensidig tillid mellem medarbejdere og ledelse.

Sara H. Thomsen

En arbejdsdag er fyldt med spændende udfordringer. Du har reel medindflydelse inden for dit arbejdsområde - og der er udviklingsmuligheder.

Lene Mørk Guldborg

En arbejdsplads hvor alle træder til og brænder for at skabe gode resultater sammen.

Finn Kristensen