Om at arbejde hos e-mærket

Vi har et stærkt brand, og ser en stor forpligtelse i at gå forrest og gøre tingene på en ordentlig måde. Det kræver en god arbejdsplads med motiverede medarbejdere, og vi gør derfor meget for, at den enkelte medarbejder føler sig hjemme hos os.

Vi har et ungt og dynamisk arbejdsmiljø med et stærkt sammenhold og en afslappet og uformel omgangstone.

Persondatapolitik for jobansøgere

Din ansøgning med bilag opbevares i 6 måneder, med mindre du i ansøgningen har givet dit samtykke til, at vi kan opbevare din ansøgning i 2 år. Det gør vi for at kunne tage kontakt, hvis en ny stilling bliver ledig.

Du kan til enhver tid bede os om at slette din ansøgning, ved at sende en mail til info@emaerket.dk med tydelig henvisning til din tidligere ansøgning.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra kandidater, der har interesse i at blive en del af e-mærket.

Send din ansøgning til info@emaerket.dk

Ledige stillinger

Erhvervs og Retentionkonsulent

KAN DU TILTRÆKKE OG FASTHOLDE MEDLEMMER?

i en go’ sags tjeneste...

Og vil du hellere tale med folk, frem for at sende lange tilbudsmails (og ansøgninger…)?

- så spring den skriftlige ansøgning over - og gi’ os i stedet et kald, så vi kan få en snak om hvordan du kan være med til, at gøre dansk e-handel til en endnu mere tryg oplevelse for alle!

STILLINGEN

Dit arbejde vil være delt over to områder, der hhv. handler om at tiltrække nye medlemmer og fastholdelse de eksisterende. Salget og det øvrige arbejde foregår telefonisk, men vil selvfølgelig stadig omfatte skriftlig kommunikation. Vi lægger stor vægt på ordentlighed og kvalitet og ser derfor hellere færre, men mere kvalitative, samtaler, frem for en meningsløs jagt på hundredvis af daglige samtaler.

Selvom vi er meget stolte af det vi laver, sker det desværre at et medlem ønsker at forlade os. Én af dine arbejdsopgaver vil være at få disse medlemmer overbevist om værdien ved at blive hos os. Det har vi god succes med i dag og vi forventer, at du kan fortsætte succesen. Som ansvarlig for retentionindsatsen vil du desuden sidde med i vores generelle fastholdelsesgruppe, der står for at afdække og implementere nye tiltag, der skal sikre en endnu højere fastholdelsesgrad af vores medlemmer.

PERSONLIG PROFIL

Du er først og fremmest i stand til at formidle et budskab med overbevisning, troværdighed og passion. Din faglige stolthed gør dig videbegærlig og reflekteret ift. din personlige udvikling.

Du vil være et af vores ansigter udadtil og derfor skal dem du taler med, have et professionelt indtryk af dig og e-mærket fra den første kontakt. Du er derfor velformuleret i både skrift og tale, ITvant på brugerniveau og ser telefonen som en central og naturlig del af dit arbejde.

Som person er du servicemindet og smilende, hvilket betyder at du er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. I teamet bidrager du med energi og optimisme, tager initiativ og ansvar i forhold til dit arbejde og dine kolleger. Du trives derudover med, at sjov og spas går hånd i hånd med en travl hverdag.

KVALIFIKATIONER OG FORVENTNINGER

Du har relevant erfaring og ved derfor, hvordan man arbejder med værdibaseret salg, rådgivning og retention over telefonen. Vi forventer desuden, at du kan nikke genkendende til ord som f.eks. SEM, SEO, konverteringsrate, A/B splittest og andre almindelige termer inden for e-handel.

For at forstå medlemmernes forretning bedst muligt vil det være en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til e-handel fra en virksomhedsvinkel. Du har meget gerne en vis modenhed, der derudover gør det naturligt for dig hurtigt at sætte dig ind i medlemmers individuelle situation og behov.

VI TILBYDER

Et udfordrende job i en lille, flad og helt unik organisation, hvor begreber som ordentlighed og forretningsetik betyder meget. Der er højt til loftet - og et stærkt sammenhold, hvor vi også altid er friske på et spil bordtennis. Desuden vil du blive tilbudt:

  • Personaleforening og mange firmaarrangementer
  • God sundhedsforsikring og 6 ugers ferie
  • En familievenlig arbejdsplads med stor fleksibilitet
  • Kantineordning (med tilskud) og betalt frokostpause

e-mærket er en mærkningsordning for sikker nethandel med ca. 2.500 medlemmer. Vi kæmper for hver dag at bringe køber og sælger tættere sammen og forbedre den danske e-handel – for både forbrugere og webshops. Læs mere: www.emaerket.dk

ARBEJDSTID | 37 timer/uge inkl. frokostpause

ANSÆTTELSE | Ansættelsesstart snarest og vi indkalder derfor løbende til samtaler

ANSØGNING | Ring på tlf. 26146124, eller send din skriftlige ansøgning jah@emaerket.dk (Mrk.: Erhvervs- & Retentionkonsulent)

Se jobopslag som PDF: Erhvervs og retentionkonsulent.pdf

Kontakt for yderligere info:

Jesper Arp-Hansen | Adm. direktør

+45 26 14 61 24

jah@emaerket.dk

e-mærket sætter den enkelte medarbejder i fokus. Arbejdsopgaverne løses i gensidig tillid mellem medarbejdere og ledelse.

Sara H. Thomsen

En arbejdsdag er fyldt med spændende udfordringer. Du har reel medindflydelse inden for dit arbejdsområde - og der er udviklingsmuligheder.

Lene Mørk Guldborg

En arbejdsplads hvor alle træder til og brænder for at skabe gode resultater sammen.

Finn Kristensen